"Als u afscheid moet nemen, dan wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk doen”

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Afscheid nemen hoort bij het leven, maar als we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Verzekeringen

Als er een uitvaartpolis is dan bent u niet verplicht om de uitvaart via die betreffende verzekeraar te laten verzorgen.

Ongeacht waar u ook verzekerd bent; u heeft altijd de keuze om zelf een uitvaartverzorger te kiezen.

Als u wilt, nemen wij contact op met de desbetreffende verzekeringsmaatschappij en verzorgen de gehele afhandeling, zodat u daar geen zorgen om heeft. Is er een kapitaalverzekering afgesloten, dan krijgt u het bedrag uitgekeerd waar de uitvaartpolis voor verzekerd is.

Bij een naturaverzekering heeft u recht op een standaardpakket diensten en goederen vanuit de uitvaartpolis. Alles wat buiten het verzekerde pakket valt, zult u extra moeten bijbetalen. Als u kiest voor een zelfstandig uitvaartverzorger kan deze vorm van verzekering, in overleg met uw verzekeringsmaatschappij omgezet worden in een uit te keren bedrag dat vaak iets lager uitvalt. Daarentegen bent u bij ons gemiddeld genomen goedkoper uit door onze lage kosten. Het maakt niet uit waar de uitvaartverzekering loopt, wij regelen alles voor u tot in de puntjes.