"Als u afscheid moet nemen, dan wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk doen”

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Afscheid nemen hoort bij het leven, maar als we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Karen Paternotte

Voor Karen Paternotte komt alles samen in haar werk als uitvaartverzorger. “Het zorgen, met aandacht begeleiden, meedenken en taken overnemen: juist in een periode dat hulp gewenst is.”

Ze werkte twintig jaar lang in de verzekeringsbranche toen ze na een reorganisatie besloot de overstap naar de uitvaartwereld te maken. Inmiddels is zij daarin al meer dan een decennium actief.  In de afgelopen jaren heeft Karen een eigen vooral persoonlijke werkwijze en visie op de uitvaartzorg ontwikkeld.

“Het zorgen, met aandacht begeleiden, meedenken en taken overnemen: juist in een periode dat hulp gewenst is.”

“Want ieder mens is uniek en ieder mens verdient een passend afscheid. Ik hoop dat ik u daarbij mag helpen.”

Astrid Jordaan

Mijn naam is Astrid Jordaan, na 28 jaar leiding te hebben gegeven in de detailhandel miste ik de klantvriendelijkheid en het mensencontact in deze branche. Een branche die in een maatschappij staat waarin we vaak voorbij gaan aan de dingen die er echt toe doen. Totdat … de wereld stil staat omdat er iemand overlijdt. Daarom heb ik per 2018 de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche.

Na mijn stageperiode bij Paternotte Uitvaartzorg te hebben afgerond zal ik als algemeen medewerker tijdens de uitvaart of het begeleidingsproces ondersteunen. Hiermee doe ik ervaring op in een beroep waar geen dag hetzelfde is, je geen verdriet kan vergelijken met elkaar en ieder mens een andere benadering nodig heeft. Want ieder mens is uniek en ieder mens verdient een passend afscheid. Ik hoop dat ik u daarbij mag helpen.

Wil Orta

Mijn naam is Wil Orta en sinds 2 jaar ben ik met pre- pensioen nadat ik 45 jaar als verpleegkundige in diverse functies heb gewerkt. Tijdens mijn werk ben ik veel betrokken geweest bij overlijden en rouw. Omdat ik het heel belangrijk en waardevol vind om het afscheid goed te begeleiden, heb ik daar altijd veel aandacht aan geschonken en veel voldoening uitgehaald.

Vele jaren geleden heb ik naast mijn reguliere werk ook een bijbaan in de uitvaartzorg gehad, maar dat kon ik op den duur niet meer combineren i.v.m. de wisselende diensten.

Sinds ik niet meer werk, voel ik behoefte om de draad in de uitvaartbranche weer op te pakken. Die kans heeft Karen mij gegeven. Ik verricht algemene ondersteunende werkzaamheden bij een uitvaart. De wijze waarop Karen een uitvaart regelt en begeleidt en haar visie spreken mij aan en ik vind het fijn dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

“De wijze waarop Karen een uitvaart regelt en begeleidt en haar visie spreken mij aan en ik vind het fijn dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.”