"Als u afscheid moet nemen, dan wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk doen”

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Afscheid nemen hoort bij het leven, maar als we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Karen Paternotte

Voor Karen Paternotte komt alles samen in haar werk als uitvaartverzorger. “Het zorgen, met aandacht begeleiden, meedenken en taken overnemen: juist in een periode dat hulp gewenst is.”

Ze werkte twintig jaar lang in de verzekeringsbranche toen ze na een reorganisatie besloot de overstap naar de uitvaartwereld te maken. Inmiddels is zij daarin al meer dan een decennium actief.  In de afgelopen jaren heeft Karen een eigen vooral persoonlijke werkwijze en visie op de uitvaartzorg ontwikkeld.

“Het zorgen, met aandacht begeleiden, meedenken en taken overnemen: juist in een periode dat hulp gewenst is.”

“Ook bij haar staan de wensen van zowel de overledene als die van de nabestaanden centraal om zo een passende vorm te geven aan de uitvaart.”

Monique Wassenaar

Vanaf het prille begin is Monique Wassenaar als freelance-uitvaartverzorger verbonden aan Paternotte Uitvaartzorg. Met een uitgebreide ervaring in de uitvaartsector, waarin ze sinds 2006 actief is, koos ze ervoor om in 2018 als zelfstandig uitvaartverzorger aan de slag te gaan. Haar persoonlijke betrokkenheid sluit naadloos aan bij de kernwaarden van het bedrijf.

Zo staan ook bij haar de wensen van zowel de overledene als die van de nabestaanden centraal om zo een passende vorm te geven aan de uitvaart. Daarbij neemt ze de zorgen uit handen, regelt alle praktische zaken en begeleidt de nabestaanden op respectvolle wijze naar het afscheid toe. Voor Monique is het belangrijk dat nabestaanden met warme herinneringen terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis, die hen immers voor altijd zal bijblijven.

Wil Orta

Mijn naam is Wil Orta en sinds 2 jaar ben ik met pre- pensioen nadat ik 45 jaar als verpleegkundige in diverse functies heb gewerkt. Tijdens mijn werk ben ik veel betrokken geweest bij overlijden en rouw. Omdat ik het heel belangrijk en waardevol vind om het afscheid goed te begeleiden, heb ik daar altijd veel aandacht aan geschonken en veel voldoening uitgehaald.

Vele jaren geleden heb ik naast mijn reguliere werk ook een bijbaan in de uitvaartzorg gehad, maar dat kon ik op den duur niet meer combineren i.v.m. de wisselende diensten.

Sinds ik niet meer werk, voel ik behoefte om de draad in de uitvaartbranche weer op te pakken. Die kans heeft Karen mij gegeven. Ik verricht algemene ondersteunende werkzaamheden bij een uitvaart. De wijze waarop Karen een uitvaart regelt en begeleidt en haar visie spreken mij aan en ik vind het fijn dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

“De wijze waarop Karen een uitvaart regelt en begeleidt en haar visie spreken mij aan en ik vind het fijn dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.”