"Als u afscheid moet nemen, dan wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk doen”

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Afscheid nemen hoort bij het leven, maar als we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Voor de naasten is het een waardevolle gedachte dat de uitvaart plaatsvindt zoals u dat zou willen.

 

Wilt u ook een Wilsbeschikking invullen? Vraag er een vrijblijvend bij ons aan via het contactformulier.

UITVAART-WILSBESCHIKKING

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart voor te bereiden. Voor de naasten is het een waardevolle gedachte dat de uitvaart plaatsvindt zoals u dat zou willen. Dit geeft rust in een moeilijke tijd.
Wanneer iemand weet dat hij of zij komt te overlijden, bijvoorbeeld door ziekte, of wanneer je je uitvaartwensen gewoon vastgelegd wilt hebben, is het mogelijk om daar van te voren met mij over in gesprek te gaan, zodat wensen kenbaar gemaakt kunnen worden en de uitvaart echt iets persoonlijks krijgt.

Er zijn veel keuzes en details die samen de uitvaart maken. Van de afscheidsmogelijkheden, locaties en het programma, tot de muziekkeuze en de sprekers. Samen bespreken we wensen en mogelijkheden en maakt u de keuzes die u belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vast in een uitvaart-wilsbeschikking. Deze vormt de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt, zodat het precies gaat zoals u wilt. Deze uitvaart-wilsbeschikking kunt u bewaren bij uw belangrijke papieren.
Gesprek uitvaartwensen, opmaken uitvaart-wilsbeschikking, overzicht uitvaartpolissen en kostenbegroting, incl. beheren eventuele toekomstige aanpassingen in de wilsbeschikking € 115,00. Bij het verzorgen van de uitvaart worden deze kosten in mindering gebracht op de uitvaartnota.

 

079 303 22 03
24/7 BEREIKBAAR