"Als u afscheid moet nemen, dan wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk doen”

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Afscheid nemen hoort bij het leven, maar als we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil

079 - 303 22 03 - 24/7 bereikbaar

Afscheid van een kind

Als u onverhoopt te maken krijgt met het overlijden van uw (ongeboren) kindje, belandt u in een achtbaan van emoties en verplichtingen. Er moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen over zaken waar u totaal niet bekend mee bent en waaraan u op dat moment helemaal niet wilt denken.

Helaas kan ik het verdriet niet voor u verminderen, ik kan echter wel enkele handvatten geven om de uitvaart van uw kindje zo goed mogelijk te laten verlopen. Want er is niets zo erg dan over een tijdje te denken: Had ik maar… Een mooie uitvaart voor uw kindje, precies in het verlengde van uw gevoel, van hoe hij of zij was, is een goed begin van de rouwverwerking.

Stichting Biezonder

Voor mij is het belangrijk om ook anderen te helpen en steunen daar waar dat nodig is. Hoe geweldig is het dat mensen zich belangenloos inzetten om anderen in moeilijke tijden te ondersteunen. In 2015 is ter nagedachtenis van Tess door haar moeder de stichting Biezonder opgericht.

Stichting Biezonder streeft ernaar om zieke kinderen en hun ouders extra aandacht te geven in het ziekenhuis of zorginstelling en te zorgen voor een glimlach(je). Dit wordt gedaan door het organiseren van verschillende activiteiten. De extra aandacht die tijdens deze activiteiten wordt gegeven, geeft het gevoel dat ze niet worden vergeten. Voor meer informatie zie de website www.stichtingbiezonder.nl